Meni Restoran

I HLADNA PREDJELA

My Way Caprese – gratinirani lokalni svježi kozji sir, glaziran s aceto balsamicom od crnog ribizla, poslužen s organski uzgojenom rajčicom, sladoledom od zelenih maslina i garniran uljem od bosiljka (bez glutena)
70 kn

Goveđi afrodizijak – tanko narezan goveđi carpaccio mariniran dresingom od crnog tartufa, poslužen s mladim izdancima rikule, i posut strugotinama sira Grana Padano
90 kn

Carpaccio od hobotnice – tanko rezana hobotnica na lisnatoj salati, oplemenjena ekstra djevičanskim maslinovim uljem, limunom, prženim pinjolima, svježe mljevenom soli i paprom
80 kn

Tatarski biftek (za dvije osobe) – ručno kosana goveđa pisanica sa začinima na prepečenom tostu pripremljena pred gostom
235 kn

Pozdrav s Lastova – marinirani inćuni ili srdele s maslinovim uljem, pikantne papričice punjene mariniranim kozicama, marinirane tikvice
75 kn

Pršut San Danielle, Italija, dozrijevao 24 mjeseca
100 kn

Pršut Pata Negra Bellota, Italija, dozrijevao 36 mjeseca
200 kn

Foie Gras s okusom Hennessy konjaka – poslužen u s prženim brioche kruhom, domaćim maslom, domaćom marmeladom te ukrašen klicama i posut himalajskom soli
130 kn

Salata od hobotnice – svježe kuhana Jadranska hobotnica na podlozi od lisnatih zelenih salata i mladog krumpira, začinjeno maslinovim uljem, vinskim octom, kaparima i maslinama
75 kn

Cezar salata – tanki rezanci domaćeg pilećeg filea iz organskog uzgoja, hrskava rimska salata, listići Grana Padano, krutoni od kruha, hrskavi čips od slanine uz klasični Caesar dressing
65 kn

Nicoise salata – jadranska tuna odležana u domaćem maslinovom ulju ukomponirana na buketu lisnatih zelenih salata sa svježim cherry rajčicama, tvrdo kuhanim jajima i mahunama
85 kn

II JUHE

Bouillabaisse – kuharov tajni recept, juha poslužena s kvalitetnim komadima plodova mora
65 kn

Mesna bistra juha – bistra juha s komadićima goveđeg mesa i domaćim rezancima
30 kn

Riblja juha – bistra juha s rižom
40 kn

Dnevna juha – krem ili bistra dnevna juha od svježih sezonskih namirnica
30 kN

III TOPLA PREDJELA

Proljetne rolice – rolice od rižina tijesta s raznim povrćem (vegan, bez glutena)
60 kn

Cannelloni (za dvoje) – domaće tijesto punjeno svježim špinatom i ricottom, zapečeno u pećnici
120 kn

Tagliatelle s neretvanskim kozicama – ručno rađeni široki rezanci u umaku od neretvanskih kozica
90 kn

Tagliatelle s goveđom pisanicom – ručno rađeni široki rezanci u umaku od brusnica, konjaka i drobljenog papra
80 kn

Rižoto na mornarski (25 min.) – rižoto s neretvanskim kozicama i jadranskom hobotnicom, škampima i sipom
115 kn

Rižoto s tikvicama (25 min.) – kremasti rižoto s tikvicama
70 kn

Domaći zagorski štrukli (25 min.) – vučeno tijesto nadjeveno kravljim sirom, kiselim vrhnjem i jajima
75 kn

Fusilli s raguom od teletine i domaćih gljiva (25 min.) – fusilli s kockicama domaćeg telećeg mesa, sezonske domaće gljive
80 kn

Špageti s domaćim umakom od rajčice i svježim bosiljkom – špageti u umaku od domaće rajčice začinjene svježim bosiljkom i grana padanom
70 kn

Zapečene jakobove kapice s Grana Padanom i češnjakom
75 kn

Guščja jetra na žaru garnirana karameliziranim marelicama (bez glutena)
180 kn

IV SVAKODNEVNA PONUDA MESNIH JELA

27. File goveđe pisanice iz organskog uzgoja sa Žumberačkih pašnjaka
150 kn

28. Umak od: zeleni papar, vrganji, tartufi, demi-glace
30 kn

29. Chateaubriand (za dvoje, 45 min., 500 g) – odležani dvostruki biftek iz organskog uzgoja sa žuberačkih pašnjaka u umaku od crvenog vina, lučica, meda i maslaca
350 kn

30. Juneći obrazi – odležani juneći obrazi na kremi od mladog krumpira aromatiziranoj majčinom dušicom
110 kn

31. Janjeći kotleti sa žara – kotleti organske creske janjetine marinirani začinskim biljem u vlastitom umaku
160 kn

32. Pečena teleća koljenica s krumpirom i povrćem (za dvoje) – domaća koljenica mladog teleta sa Žumberka, marinirana začinskim biljem, pečena u pećnici
110 kn/kg

33. Kuhana teleća koljenica s kuhanim povrćem (za dvoje) – domaća koljenica mladog teleta sa Žumberka, marinirana začinskim biljem
110 kn/kg

34. Teleće pečenje mladog teleta sa Žumberka s krumpirom i povrćem
105 kn

35. Sote Stroganoff poslužen s kuhanom rižom
110 kn

36. File domaćeg pileta hrvatskog porijekla pečen u pećnici i preliven vlastitim umakom
85 kn

37. Picek organskog uzgoja, kontroliranog porijekla pečen u pećnici s povrćem (45 min., 450 g)
125 kn

38. Pohani picek organskog uzgoja, kontroliranog porijekla s pireom ili rizi-bizijem
125 kn

39. Bečki odrezak – pohani odrezak telećeg buta (teletina hrvatskog podrijetla)
105 kn

40. Teleća jetrica na venecijanski način – tanko rezana, na luku pržena jetrica poslužena s mantekiranom palentom
105 kn

V SVAKODNEVNA PONUDA RIBLJIH JELA

41. Kvarnerski škampi – dnevni ulov domaćih jadranskih škampi s Kvarnera
520 kn/kg

42. Škampi na đavolski umotani u panceti na podlozi od riže na maslacu
135 kn

43. Škampi na pariški – (bez glutena) škampi prženi u pariškoj tempuri s tartar umakom
150 kn

44. Neretvanske kozice na štapiću na podlozi od riže na maslacu
115 kn

45. Jadranska lignja
290 kn/kg

46. Jadranska tuna sa žara – odrezak marinirane jadranske tune sa žara
125 kn

47. Orada – svježa jadranska riba, kontrolirani uzgoj
130 kn

48. Brancin – svježa jadranska riba, kontrolirani uzgoj
130 kn

49. Zubatac, Kovač, Škarpina ili ostala svježa jadranska riba
520 kn

50. Fritto Misto – frigana lignja, kvarnerski škamp, hobotnica i jadranska riba
165 kn

VI ZA NAJVAŽNIJE GOSTE

51. Bečki odrezak za djecu – pohani odrezak domaće piletine hrvatskog podrijetla s prilogom
70 kn

52. Špageti s domaćim umakom od rajčice i svježim bosiljkom – špageti u umaku od domaće rajčice začinjene svježim bosiljkom i grana padanom
45 kn

53. Steak-house krumpirići s ketchupom ili majonezom
35 kn

VII PRILOZI

54. Kuhano ili povrće na žaru
30 kn

55. Riža
30 kn

56. Blitva s krumpirom
30 kn

57. Pečeni krumpir
30 kn

58. Gratinirani krumpir
30 kn

VIII SALATE IZ NAŠEG VRTA

59. Rajčica
30 kn

60. Zelena
30 kn

61.Kupus
30 kn

62. Krumpir salata
30 kn

63. Miješana salata
30 kn

64. Pečena paprika s češnjakom
30 kn

IX IZBOR SIREVA

65. Paški sir – vrhunski ovčji sir s otoka Paga
90 kn

66. Pecorino di Pienza – tradicionalni toskanski ovčji sir
90 kn

67. Parmigiano Reggiano – vrhunski tvrdi kravlji sir iz Italije
90 kn

68. Miješani izbor vrhunskih sireva
120 kn

X DESERTI

69. Souffle (35 min.)
55 kn

70. My Way Lemon tart – prhko tijesto, krema od limuna s meringom
30 kn

71. My Way Chocolate – čoko biskvit s engleskom kremom od čokolade i umakom od šumskog voća
45 kn

72. Bakina pita – aromatični nadjev od jabuka i grožđica u prhkom tijestu
30 kn

73. Crème de la Crème – biskvit od vanilije, bavarska krema od vanilije s meringom
30 kn

74. Torta Charlotte – biskvit od vanilije, domaće piškote, bobičasto voće, lagana aromatizirana krema od vanilije
30 kn

75. Kruška kuhana u Teranu sa klinčićima, cimetom i poslužena sa šlagom
35 kn

76. Crêpes Suzette (za dvoje) – palačinke s kremom od vanilije, flambirane likerom Grand Marnier
120 kn

77. Couvert
15 kn

TRADICIONALNI ZAGREBAČKI OBED

Ajngemahtec
Kuhana govedina s hrenom
Pohani ili pečeni picek, rizi-bizi, salata
Kiflice ili štrudla

Cijena za dvoje
320 kn

MY WAY SPECIJALITET

Pečeni 450 g mali picek organskog uzgoja i kontroliranog porijekla!